ikzelf1Aan de kust van Zuid-ZwedenReeds vele jaren geleden werd ik geboren in het zuidoosten van Drenthe, op Erica. Dat was op 10 februari 1947. Sindsdien heb ik natuurlijk het een en ander meegemaakt.

Zo ben ik van augustus 1967 tot en met april 1969 in militaire dienst geweest. In die periode leerde ik mijn vrouw kennen; we zijn sinds 1969 gelukkig getrouwd. We hebben drie kinderen, die inmiddels de deur uit zijn en wij mogen ons trotse grootouder noemen van drie kleinzoons en een klein(pleeg)dochter.

Na mijn militaire diensttijd bij de Luchtmacht hebben we een korte periode in Amsterdam gewoond. Al snel (in 1970) verkasten we naar onze huidige woonplaats Assen, waar we ook al weer een aantal verhuizingen achter de rug hebben.

Gestart in de grafische wereld, heb ik vanaf 1973 mijn werkend leven in de administratieve sector doorgebracht. Door de ontwikkeling van de PC en het internet kon ik in de laatste jaren van mijn loopbaan de grafische kennis goed gebruiken bij het onderhouden van websites.

Daar houd ik me nu, als pensionada, in mijn vrije tijd ondermeer mee bezig. Verder doe ik nog vrijwilligerswerk voor de kerk.