Op deze vierde dag reden we de langste afstand: 50 km. We begonnen niet best, want in Zwolle raakten we aan het dwalen, wat anderhalf uur duurde. Maar toen waren we toch op weg naar Wijhe. Daar staken we met een echte pont de IJssel over, vanuit Overijssel naar Gelderland. In Veessen, het eerste dorpje dat we aandeden, hebben we boodschappen gedaan.

Daarna reden we een heel lang eind langs het Apeldoorns Kanaal. In Oene hebben we in een restaurant nog koffie en thee gedronken.

04foto1
Bepakt en bezakt aankomen in Apeldoorn

Snel daarna zagen we in de verte de flats van Apeldoorn. Voordat we naar de trekkershut bij jeugdherberg De Grote Beer konden gaan, moesten we eerst nog het postkantoor zien te vinden. Want we hadden niet voldoende geld meer in de portemonnee zitten en dat haalden we op het postkantoor. Na een tijdje zoeken was ook die klus geklaard en konden we naar ons einddoel op zoek: jeugdherberg De Grote Beer.

Daar werden we verrast door de komst van vrienden uit Tilburg. Zij waren ook aan het fietsen en toevallig in de buurt. Hadden gehoord dat wij hier overnachtten. Dat werd een gezellig samenzijn.